Παοκ Κυπελλουχοσ - Ένα αφιέρωμα στην κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος από το τμήμα χάντμπολ του παοκ μας από τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού της πάτρας.. Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Το ερχόμενο σάββατο 22 μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο οακα ο τελικός του κυπέλλου ελλάδος μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ. Ο ραπτόπουλος ανέτρεψε τον σαράφη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, όμως ο κούδας αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αθλητισμός κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ: Γενικά ο παοκ ήταν ανώτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πλησίασε το γκολ με κεφαλιά του σβιντέρκι στο δοκάρι στο 26΄ και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Παρων μονο στο γηπεδο και πουθενα αλλου. Το ερχόμενο σάββατο 22 μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο οακα ο τελικός του κυπέλλου ελλάδος μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ. Ο παοκ μateco παρατάχθηκε στην αναμέτρηση, δείχνοντας τις διαθέσεις του από την αρχή του αγώνα. Παρων μονο στο γηπεδο και πουθενα αλλου. Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό τιμ, στην διοίκηση.

Telikos Kypelloy Ellados To Shkwse O Paok 1 2 Ton Olympiako Sto Oaka Me Gkol Sto 90 Spor Iefimerida Gr
Telikos Kypelloy Ellados To Shkwse O Paok 1 2 Ton Olympiako Sto Oaka Me Gkol Sto 90 Spor Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα. Γενικά ο παοκ ήταν ανώτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πλησίασε το γκολ με κεφαλιά του σβιντέρσκι στο δοκάρι στο 26΄ και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Το ερχόμενο σάββατο 22 μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο οακα ο τελικός του κυπέλλου ελλάδος μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ. Paok cup 2021, course in section. Γενικά ο παοκ ήταν ανώτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πλησίασε το γκολ με κεφαλιά του σβιντέρκι στο δοκάρι στο 26΄ και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό!

Γενικά ο παοκ ήταν ανώτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πλησίασε το γκολ με κεφαλιά του σβιντέρσκι στο δοκάρι στο 26΄ και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» ραζβάν λουτσέσκου αποχαιρέτισε με αγκαλιά…. Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα. Αθλητισμός κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ: Ο μπαμπάς επιστρέφει στον θρόνο του και με 5 τίτλους την τελευταία πενταετία βάζει τις βάσεις για ακόμη. Οι θεσσαλονικείς το όγδοο κύπελλο στην ιστορία τους «σκοτώνοντας», παράλληλα, το όνειρο του. Παοκ κυπελλουχοσ κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ με νίκη επί του ολυμπιακού στο 90′ 22/05/2021 | 23:20 Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Paok cup 2021, course in section. Ένα γκολ έβαλε και ο ολυμπιακός στο 50′ με σουτ του γιαν μ' βιλά. Ο παοκ πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά στο 35′ λεπτό έχασε πέναλτι. Έντεκα τίτλοι που κατακτήθηκαν εντός γηπέδου με ιδρώτα, αίμα και μαγκιά, κοσμούν περήφανα τα γραφεία της τούμπας. Γενικά ο παοκ ήταν ανώτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πλησίασε το γκολ με κεφαλιά του σβιντέρσκι στο δοκάρι στο 26΄ και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Η διαφορά σταδιακά άνοιγε, φτάνοντας στα +7 γκολ. Το ερχόμενο σάββατο 22 μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο οακα ο τελικός του κυπέλλου ελλάδος μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ. Η ένωση έφτασε στον πρώτο από τους τρεις τίτλους που στοχεύει από το ξεκίνημα της σεζόν, σηκώνοντας στον ουρανό της κοζάνης το 4ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας. Η νύχτα μέρα από τα ασταματητα πυροτεχνήματα Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα.

Kypelloyxos Ellados 2019 O Paok Tromaktiko Gr
Kypelloyxos Ellados 2019 O Paok Tromaktiko Gr from www.tromaktiko.gr
Σαν σήμερα πριν 11 χρόνια (2003) ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας, με τον άγγελο αναστασιάδη στον πάγκο του απέναντι στον συμπολίτη και ήταν και ο τελευταίος του τίτλος από τότε. Ένα γκολ έβαλε και ο ολυμπιακός στο 50′ με σουτ του γιαν μ' βιλά. Παοκ κυπελλουχοσ ελλαδοσ χαντμπολ 2011/12 αφιερωμα. Ο παοκ μateco παρατάχθηκε στην αναμέτρηση, δείχνοντας τις διαθέσεις του από την αρχή του αγώνα. Περα απο τον προφανη mvp που ειναι ο τσεχος για εμενα πολυ καλος ηταν ο σφιντερσκι που αναστατωσε την αμυνα, γυρναγε πισω , ανοιγε χωρους, ο σβαμπ και ο μπαμπα , ο πασχαλακης που εσωσε τα απιαστα και φυσικα ο ζιβκοβιτς με την. Γκολ του βιεϊρίνια στο 36′ και γκολ του μιχάλ κρμέντσικ στο 90′ ο παοκ κατακτά το κύπελλο ελλάδος! Λάτρης του μεγάλου λευκού καρχαρία. Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα.

Ο ραπτόπουλος ανέτρεψε τον σαράφη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, όμως ο κούδας αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Σαν σήμερα πριν 11 χρόνια (2003) ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας, με τον άγγελο αναστασιάδη στον πάγκο του απέναντι στον συμπολίτη και ήταν και ο τελευταίος του τίτλος από τότε. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα. Μαθήματα λουτσέσκου σε ουάρντα κι ευχές για ολυμπιονίκη αουγκούστο! Ταυτόχρονα πήρε το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη φορά, με αντίπαλο και. Παοκ κυπελλουχοσ ελλαδοσ χαντμπολ 2011/12 αφιερωμα. Έντεκα τίτλοι που κατακτήθηκαν εντός γηπέδου με ιδρώτα, αίμα και μαγκιά, κοσμούν περήφανα τα γραφεία της τούμπας. Το όγδοο κύπελλο ελλάδος και ενδέκατος συνολικά τίτλος του ποδοσφαιρικού παοκ είναι πλέον γεγονός! Το κύπελλο πάει στη θεσσαλονίκη (pics) 12 μάι 2018 23:06. Παοκ κυπελλουχοσ ελλαδοσ 2018 κατηγορία: Ένα γκολ έβαλε και ο ολυμπιακός στο 50′ με σουτ του γιαν μ' βιλά. Ο μπαμπάς επιστρέφει στον θρόνο του και με 5 τίτλους την τελευταία πενταετία βάζει τις βάσεις για ακόμη. Παοκ κυπελλουχοσ κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ με νίκη επί του ολυμπιακού στο 90′ 22/05/2021 | 23:20

Πασχαλάκης, κρέσπο, βαρέλα, βιεϊρίνια, μπάμπα (μιχάι 90+), αουγκούστο σβαμπ, ροντρίγκο, ζίβκοβιτς, ουάρντα (τσιγγάρας 80′), σφιντέρσκι (κρμέντσικ 80′). Λάτρης του μεγάλου λευκού καρχαρία. Το ερχόμενο σάββατο 22 μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο οακα ο τελικός του κυπέλλου ελλάδος μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ. Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Μαθήματα λουτσέσκου σε ουάρντα κι ευχές για ολυμπιονίκη αουγκούστο!

Megalos Paok Terastios Paok Kai Kypelloyxos Elladas Pics Sdna
Megalos Paok Terastios Paok Kai Kypelloyxos Elladas Pics Sdna from www.sdna.gr
Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Παρων μονο στο γηπεδο και πουθενα αλλου. Το κύπελλο πάει στη θεσσαλονίκη (pics) 12 μάι 2018 23:06. Η ένωση έφτασε στον πρώτο από τους τρεις τίτλους που στοχεύει από το ξεκίνημα της σεζόν, σηκώνοντας στον ουρανό της κοζάνης το 4ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας. Ένα γκολ έβαλε και ο ολυμπιακός στο 50′ με σουτ του γιαν μ' βιλά. Παοκ κυπελλουχοσ 2018 το παρόν blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα έναντι του ονόματος π.α.ο.κ.και σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται τα επίσημα sites του α.σ., παε, καε και ταπ παοκ. Περα απο τον προφανη mvp που ειναι ο τσεχος για εμενα πολυ καλος ηταν ο σφιντερσκι που αναστατωσε την αμυνα, γυρναγε πισω , ανοιγε χωρους, ο σβαμπ και ο μπαμπα , ο πασχαλακης που εσωσε τα απιαστα και φυσικα ο ζιβκοβιτς με την.

Παοκ κυπελλουχοσ ελλαδοσ 2018 κατηγορία:

Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό τιμ, στην διοίκηση. Ο παοκ πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά στο 35′ λεπτό έχασε πέναλτι. Περα απο τον προφανη mvp που ειναι ο τσεχος για εμενα πολυ καλος ηταν ο σφιντερσκι που αναστατωσε την αμυνα, γυρναγε πισω , ανοιγε χωρους, ο σβαμπ και ο μπαμπα , ο πασχαλακης που εσωσε τα απιαστα και φυσικα ο ζιβκοβιτς με την. Παοκ κυπελλουχοσ 2018 το παρόν blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα έναντι του ονόματος π.α.ο.κ.και σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται τα επίσημα sites του α.σ., παε, καε και ταπ παοκ. Αθλητισμός πριν από 7 ώρες. Present only on the field and nowhere else. Πολύ έξυπνα ο σβαμπ βγήκε πρώτος στη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο εμβιλά «πέτυχε» το πόδι του αυστριακού και ο διαιτητής έδειξε. Παρων μονο στο γηπεδο και πουθενα αλλου. Ο μπαμπάς επιστρέφει στον θρόνο του και με 5 τίτλους την τελευταία πενταετία βάζει τις βάσεις για ακόμη. Λάτρης του μεγάλου λευκού καρχαρία. Ένα αφιέρωμα στην κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος από το τμήμα χάντμπολ του παοκ μας από τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού της πάτρας. Παοκ κυπελλουχοσ 2021, πορεία στο τμήμα. Ο ραπτόπουλος ανέτρεψε τον σαράφη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, όμως ο κούδας αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αθλητισμός πριν από 7 ώρες παοκ. Παρων μονο στο γηπεδο και πουθενα αλλου.